Meniu
Cosul tau

Video Scaune RSS

02 Mar Video Mese si scaune pentru evenimente
0 1066
Video Mese și scaune pentru diverse evenimente O sală potrivita pentru evenimentul tău Fie ca este vorba despre nunta ta, o petrecere de aniversare, botez ori banchet sau poate o conferință sau în..
04 Nov Video Scaun birou Oklahoma PDH flexibil si rezistent
0 912
Video Scaun birou Oklahoma PDH flexibil și rezistent Silueta distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou Oklahoma. Modelul a fost realiz..
26 Oct Video fotoliu directorial din piele naturala
0 766
Video fotoliu directorial din piele naturală Scaun managerial-Transport Gratuit     Fotoliu managerial ultra ergonomic executat cu fața din piele naturală de lux și spătarul din piele ecologic..
18 Oct Video scaune Directoriale Office 419
0 591
Video scaune Directoriale Office 419 Scaune directoriale Office 419 negru – LIVRARE GRATUITĂ     Scaune directoriale Office 419 vișiniu – LIVRARE GRATUITĂ Scaune directoriale Office 419 gri..
21 Mar Comenzi scaune
0 3620
Comenzi-Scaune Online Aici gasesti cea mai variata gama de scaune de lemn, scaune de metal sau scaune de plastic, cu design modern sau clasic. Alege scaunul potrivit din zeci de promotii si modele ..
27 Dec Scaun de birou GOLF LX-Instructiuni de asamblare si utilizare
0 2386
Video montaj scaun de birou GOLF LX-Instrucțiuni de asamblare și utilizare   Cumperi scaune pentru acasa sau la birou!  Comenzi-Scaune iți livrează scaunele acolo unde ai nevoie! Scaunul Golf..
21 Oct Instructiuni de asamblare si montaj scaun de birou AERO PRO
0 2184
Instrucțiuni de asamblare și montaj scaun de birou AERO PRO   Frumusețea scaunului AERO PRO  constă în simplitatea sa. Proiectat pentru a fi unul dintre cele mai confortabile de pe piață din cat..
24 Sep Montaj-Asamblare scaun de birou 5600 Sett
0 2690
Montaj-Asamblare scaun de birou 5600 Sett   Despre scaunul directorial de birou 5600 Sett: Familia scaunelor Sett oferă prestanță și eleganță oricărui spațiu de birou. Acesta se va transfor..
15 Aug Schimbare piston pe gaz pentru scaun de birou
0 16992
Schimbare piston pe gaz pentru scaun de birou     Scaunul Dvs. nu mai poate fi reglabil pe înălțime?   Denumirea de piston pe gaz poate fi găsită și sub formă de cilindru pe gaz, lift ridicare ..
20 Jul Instructiuni de asamblare si montaj pentru scaune Legend
0 2233
 Instrucțiuni de asamblare și montaj pentru scaune Legend, Vertigo, Zen și Leyla Scaun de birou LEGEND instrucțiuni de asamblare și montaj   Despre scaunul directorial de birou Legend: Interi..
28 Oct Montaj scaun office B990
0 3600
Montaj scaun office B990     Montajul rapid a unui scaun Office B990 doar cu cheia din pachet   Informatii despre scaune si mobilier Pretul scaunelor si bancilor au TVA inclus. Toate scaune..
03 Oct Scaune pentru gaming si birou
0 5005
Scaune pentru gaming și birou model 309 Inspiratia acestui scaun este data de cursele auto, si a fost construit de persoane cu experienta ce si-au dorit sa va ofere confortul dat de scaunul unei ma..
28 Sep Instructiuni montaj scaun de birou
0 3567
Instrucțiuni montaj scaun de birou   Dupa ce am cumparat scaunul, acasa ajungem cu un pachet de componente, piese si suruburi pe care trebuie sa le asamblam.  Mai departe va prezentam cum sa mont..
24 Sep Video Fotoliu de masaj cu bacnote
0 6278
Video fotoliu de masaj cu bancnote     Bancnote acceptate Fotoliul acceptă bancnotele româneşti: 1 Lei, 5 Lei respectiv 10 Lei. Fotoliul poate fi setat ca sesiunile de masaj să coste diferit în..
15 Sep Montaj scaun de birou
0 18012
Cum se montează un scaun de birou cu manere din plastic   Informatii despre scaune si mobilier Contacteaza-ne si unul din specialistii nostri iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie in..
25 Aug Instructiuni asamblare scaune de birou model ZEN
0 2421
Instructiuni asamblare scaune de birou model ZEN   Instructiuni asamblare scaun de birou Zen cu brate top poliuretan moale       Instrucțiuni asamblare scaun Zen brate BR06 + baza Aluminiu ..
10 Aug Scaune Office 912
0 3381
Scaune ergonomice model Office 912 Scaunul ergonomic model office 912 este un scaun modern cu tapiterie din mesh, un material foarte durabil. Acest model de scaun ergonomic OFF 912  are atat sezutu..
24 Jul Montaj rapid scaun office
0 3676
Demonstrație de cel mai rapid montaj pentru un scaun office Informatii despre scaune si mobilier Pretul scaunelor si bancilor au TVA inclus. Toate scaunele si bancile se livreaza in functie de st..
12 May Asamblare-Montaj si instalare banci si scaune Nexus
0 3030
Asamblare-Montaj si Instalare banci si scaune Nexus Bănci metalice Nexus pentru vizitatori și zone de așteptare Bancile metalice Nexus au cadru rezistent din teava de otel vopsit in camp electros..
10 Apr Depozit Scaune
0 10958
Depozit Scaune Comenzi-Scaune Informatii despre scaune si mobilier Pretul scaunelor au TVA inclus. Toate scaunele se livreaza in functie de stocul zilnic. Scaunele si fotolile distribuite de noi au..
10 Apr Scaune cinema si teatru
0 5564
Scaune pentru cinema, teatru și săli de spectacole   Aceste elegante scaune a fost create pentru cinema, teatru, opera, sali de lectura, sali de conferinta si centre culturale. Scaunele pot avea..
02 Apr Cum asamblam si montam diferite scaune de birou
0 7475
Cum asamblam diferite scaune de birou? Majoritatea scaunelor noastre sunt fabricate pentru un montaj ușor cu instrumente simple.  Aici oferim câteva instrucțiuni și sfaturi pentru a facilita mont..
21 Mar Scaune model 907
0 3631
Scaune ergonomice cu șezutul tapițat cu stofă și spatarul tapițat cu mesh   Scaunul ergonomic Office 907 este un scaun ergonomic cu baza de metal cromata, cu sezutul tapitat cu stofa si spatarul tap..
25 Feb Montaj scaun ergonomic Ergohuman mesh
0 5793
Montaj rapid pentru un scaun ergonomic Ergohuman mesh Cel mai bun scaun ergonomic pentru birou. Scaun realizat pentru o sanatate perfecta a spatelui. Scaune fabricate in Romania. Aceste scaune se ..
Afişare 1 - 24 din 31 (2 pagini)