Meniu
Cosul tau

Scaune stoc RSS

04 Jul Scaune de bucatarie-living BUC 206P
0 1307
Scaune de bucătărie din piele ecologică și cadru metalic negru BUC 206P Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare n..
15 May Seturi mobilier Office Notre Dame
0 1103
Seturi de mobilier Office Notre Dame Rafinamentul și eleganța sunt caracteristicile colecției noastre de fotolii și mese care fac spațiul dumneavoastra deosebit! Canapele și fotolii tip office,..
13 May Scaune din catifea cu picioare metalice pentru diverse zone HoReCa
0 1012
Scaune din catifea cu picioare metalice pentru diverse zone HoReCa  Scaunele pentru bucătărie, living și diverse spații HoReCa sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre..
08 May Scaune de birou cu 7 puncte de vibromasaj
0 772
Scaune de birou cu 7 puncte de masaj în zona spatelui și a șezutului   Scaunele cu vibromasaj sunt o alegere ideală pentru a menține o poziție cât mai corectă la birou și pentru a evita durerile d..
02 May Scaune de bucatarie,dining si living din catifea in 4 culori
0 985
Scaune de bucătărie, dining și living din catifea în 4 culori  Scaunele pentru bucătărie, dining  și living sunt confecționate dintr-un cadru de oțel rezistent, cu picioare negre mate, elegante și ..
24 Apr Mese pentru diverse evenimente din MDF laminat
0 930
Mese HoReCa pentru diverse evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile cu dimensiune de 160 cm și 180 cm   Mese pentru diverse evenimente din MDF laminat cu picioare pliabile cu dimensiune de ..
08 Apr Scaune pentru zone de servit masa si cantine
0 1166
Scaune pentru diverse zone de servit masa și cantine Dacă sunteți în căutarea de mobilier pentru amenajarea corespunzătoare a zonelor pentru servit masa Comenzi-Scaune vă oferă  o gama variată de ..
20 Mar Scaune de gaming si birou din stofa cu brate 4D OFF 297
0 1080
Scaune de gaming și birou din stofă cu brațe 4D și suport lombar Office 297   PRIMA ALEGERE PENTRU GAMING ȘI BIROU Scaunul de gaming și birou OFF 297 este proiectat pentru a oferi un nivel ridi..
18 Mar Scaune rotative de laborator si diverse spatii de productie
0 909
Scaune rotative de laborator și diverse spații de producție   Scaune rotative din poliuretan injectat pentru laborator și diverse spații de producție Scaune profesionale destinate in general pent..
05 Mar Scaune moderne Sabina pe cadru cromat
0 1121
Scaune moderne Sabina pe cadru cromat Scaunul de vizitatori și conferință Sabina se pretează foarte bine zonelor de lucru cu clienții, spațiilor de așteptare, sălilor de negociere sau de conferință..
04 Mar Scaune de birou moderne si rezistente Next PDH
0 1088
Scaune de birou moderne și rezistente Next PDH   Frumusețea scaunului NEXT PDH constă în simplitatea sa. Proiectat pentru a fi unul dintre cele mai confortabile de pe piață din categoria sa, acest..
25 Feb Sfaturi pentru organizarea unei sali de asteptare
0 1077
Sfaturi pentru organizarea unei săli de așteptare Amintește-ți în fiecare moment că spațiul zonei de așteptare este parte a ceea ce comunică brandul tău! Sala de așteptare este, de regulă, locul î..
16 Feb Scaune vizitator-conferita Riva S baza metalica tip sanie
0 746
Scaune vizitator-conferiță Riva S bază metalică tip sanie Scaunul de vizitatori și conferință Riva S se pretează foarte bine zonelor de lucru cu clienții, spațiilor de așteptare, sălilor de negocie..
05 Feb Scaune de birou cu suport de picioare din stofa OFF 415F
0 770
Scaune de birou cu suport de picioare din stofă OFF 415F   GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la..
25 Jan Scaune de birou SYYT 9508 pe Negru si Gri
0 873
Scaune de birou SYYT 9508 pe Negru și Gri   GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput. Acest scaun va schimba munca zilnică la calculator și ..
22 Jan Scaune de birou cu brate rabatabile OFF 336
0 788
Scaune de birou cu brațe rabatabile Office 336 Scaunele de birou OFF 336 se conformează designului ergonomic, tetiera, spătarul și brațele pot fi ajustate în funcție de nevoile dumneavoastră de luc..
09 Dec Scaune de birou Cronos din piele eco
0 922
Scaune de birou Cronos din Piele Eco     Silueta distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou Cronos. Modelul a fost realizat atent, fun..
21 Aug Scaune de birou Oklahoma PDH
0 1015
Scaune de birou Oklahoma PDH flexibile și rezistente Silueta distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou Oklahoma. Modelul a fost realiza..
11 Jul Scaune pliante
0 5959
Scaune pliante-pliabile     Scaunele pliante din metal, model HRC 609 sunt potrivite pentru diferite tipuri de evenimente si locatii. Modelul scaune pliante HRC 609 este unul din metal acoperit ..
12 Mar Scaune pentru living
0 5118
Scaune pentru bucătărie și living   Camera de zi sau cum i se mai spune, living room-ul, este de obicei locul in care toata lumea se aduna si petrece clipe minunate si relaxante, schimba idei sau ..
19 Jan Scaune ergonomice multifunctionale cu brate reglabile SYYT 9505
0 2572
Scaune ergonomice multifuncționale cu brațe reglabile SYYT 9505 Scaun ergonomic mulțifunctional cu brațe reglabile SYYT 9505-gri Designul unic al acestui scaun SYYT 9505 imită coloana vertebral..
03 Nov Scaune de birou diferite culori din oferta noastra-CS
0 1197
Scaune de birou diferite culori fabricate din piele sau mesh Scaune de birou fabricate din mesh și piele ecologică OFF907M Scaune de birou ieftine fabricate din mesh OFF705 Albastru   Scaune..
09 Feb Diverse scaune pentru bucatarie in seturi de 4 sau 6 scaune
0 2910
Diverse scaune pentru bucătărie în seturi de 4 sau 6 scaune   Cum să alegi scaunul de bucătărie perfect? Bucataria a devenit de ceva timp o incapere mai importanta in materie de design interior d..
01 Jan Scaune de evenimente in depozit
0 6204
Scaune de evenimente livrare direct din depozit Cauți scaune pentru evenimente ieftine? Cumpara acum un scaun pentru evenimente la cel mai mic preț din piață! Profită acum de toate reducerile noa..
Afişare 1 - 24 din 66 (3 pagini)